Kao po pravilu, što javne ličnosti više skrivaju privatni život, javnost sve više želi da sazna svaki detalj. I Petar Grašo i Hana Huljić su to iskusili. Iako od početka pokušavaju da ljubav čuvaju samo za sebe, to im nije pošlo za rukom.

"Ako postoji dvoje ljudi koji manje žele biti eksponirani izvan svog posla onda smo to Hana i ja. Mediji su samo radili svoj posao, nisam diplomatičan, ali ja sam razgovarao s nekim svojim prijateljima novinarima i rekao sam 'ljudi, čemu više?', a oni kažu 'vaša vest ima najviše klikova'. Stvorio se nekakav 'hajp'",  rekao je Grašo i otkrio kako se osećao dok je čitao vesti o sebi.

"Svaki dan kad bih nešto pročitao sam rekao 'kad je meni ovoliko puna kapa Graše i Hane, mogu misliti kako je drugim ljudima", našalio se.

"Iako su mediji pisali vrlo lepo i korektno, mi smo zaista želeli da se venčamo samo u krugu prijatelja", rekao je pevač i priznao da su on i Hana napravili grešku - što su se više skrivali bili su zanimljiviji javnosti.

"Mislio sam da ćemo mi prošetati kroz grad, držeći se za ruke, ali video sam toliko novinara i fotografa koji snimaju da sam uistinu pomislio da je to neka skrivena kamera", ispričao je pevač i otkrio kakav stav ima na temu prezimena koje žena uzima na venčanju.

"Nikad nisam robovao tom nekom mačo stavu da žena mora nositi samo muževo prezime, mi živimo jedan iznenađujuće ležeran život",  otkrio je Petar. U prilog njegovim rečima svedoči i činjenica da je Hana zadržala svoje devojačko prezime i dodala Grašo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna