Venčanje Hane Huljić i Petra Graša održano je 19. februara, u crkvi Svetog Franje u Splitu, a o njemu još uvek ne prestaje da se piše. Pevač je na venčanju imao dva kuma, bivšeg košarkaša Dina Rađu i kuvara Tomaža Kavčića. Dosta se komentarsala venčanica, mladina šminka, ali i svadbena torta, koja je naišla na brojne kritike jer nije izgledala raskošno, odnosno, nije bila adekvatna prilici.

To je bila rezervna torta koja nije bila dekorisana jer su uz nju išle još dve torte. Ta torta je moja ideja i poslužujem je već više od deset godina. Sastoji se od mleka, čokolade i laganog biskvita. Torta se svima svidela, a puno gostiju tražilo je komad više. No, najbitnije je da je to torta koju su oni želeli i u njihovom je stilu – odlična, a s druge strane prizemna", rekao je kum za RTL.hr.

Tomaž I Grašo prijatelji su već dve decenije, upoznali su se  1997. godine kada je Grašo prvi puta došao u Tomažev restoran u Sloveniji,a često je dolazio i u društvu svoje bivše ljubavi Danijela Martinović  s kojom je Tomaž i danas u kontaktu.

"Ostajem prijatelj i s njim i s njom",  rekao je Kavčić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna