Darko Lazić je pretrpeo brojne povrede prilikom saobraćajne nesreće koju je doživeo pre četiri godine, a posledice oseća i dan-danas. Pevač će ponovo morati na operaciju, jer su se pojačali bolovi u ramenu i pretpostavlja da prelomi nisu dobro srasli.

Da podsetimo, Darko je u udesu 2018. godine imao teške telesne povrede i bio životno ugrožen. Bilo mu je oštećeno plućno krilo, polomljena butna kost i povređen kuk, a zbog nagnječenja mozga je, odmah po prijemu u bolnicu, uveden u veštačku komu. Lekari su se borili za njegov život, a dugo po buđenju je ostao na lečenju i fizikalnoj terapiji.

Pevač se vratio svom poslu i sada počeo ponovo i da trenira. Međutim, čini se da je to probudilo stare tegobe. "Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram, vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli.

Nešto očigledno nije sraslo kako treba, pa su mi lekari rekli da moram na detaljan pregled, ali kako stvari stoje opet ću na operaciju", rekao je Darko za "Svet". "Do sada smo sređivali samo urgentne povrede, one najkritičnije, ali sad su na red došle u ove koje dugo tinjaju, ali sam ih nekako trpeo."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna