Burni ljubavni život Darka Lazića uskoro bi mogao da dobije neočekivani, ali lep epilog. Naime, pevač je tek nedavno priznao da je u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, a izvor blizak pevaču tvrdi da on jedva čeka da zasnuje porodicu s njom.

"Čim se Barbara požali Darku da joj je muka od ovih vrućina ili mu kaže da je hvataju nesvestice, on moli Boga da je trudnoća u pitanju", objašnjava izvor i kaže da su emocije i želje obostrane.

"Darko se baš zaljubio, Barbara ga razume jer je i sama pevačica, pa mu ne zvoca ako se zadrži na nastupima, mada i sama je često s njim kad ima tezge pošto rade zajedno. S njom je nekako našao mir i smatra da nema šta da odugovlače. Jedva čeka da i ona zatrudni i da se oženi, kaže da je treći brak treća sreća, a čak se na sva usta hvali da će joj, čim ostane u drugom stanju, kupiti stan u Beogradu na vodi ili gde god ona poželi. I ona je luda za Darkom, nekako su se baš našli i vidi se da se vole i da prijaju jedno drugom. Bilo bi lepo da Darku uspe veza sa njom. Trudio se on i sa Anom Sević, i sa Marinom, ali, nažalost, nije im se dalo", rekao je izvor za Scandal, a na ove tvrdnje je reagovala i Darkova majka Branka.

 "Nemam pojma, prvi put čujem (smeh). Nisam se čula sad sa njima, ali ne verujem, valjda bih ja prva znala i meni bi rekli. Darko i Barbara nisu pominjali ništa na tu temu, niti su ranije pričali da planiraju dete",  dodala je Branka za "Kurir".

Izvor: Lepa&Srećna