Saša Vidić ovaj Uskrs zauvek će pamtiti. Njega je neposredno pred veliki praznik napustio životni uzor i oslonac. Dizajner se od oca oprostio i emotivnim pismom koje je objavio na svom Instagramu.

"Poštovani oče, 

sada kada si umro vraćaju mi se sećanja na tebe i naše zajedničke uspomene. Sa pet godina si me naučio da plivam, i sa istih pet godina sam probao Bevandu. Sa pokojnom majkom i tobom sam bio po celom Jadranu, po najboljim hotelima. Sa nestrpljenjem sam čekao svaku Novu godinu, jer si mi donosio najlepše i najveće poklone. Sedeo sam ti u krilu i učio si me da vozim auto, obožavao sam da me voziš na motoru, čak sam uspeo zapaliti gležanj na auspuh", napisao je, između ostalog, Saša i dodao da je strahovao od susreta sa ocem.

"Zadnje godine nismo bili u kontaktu, što zbog mog nemara, što zbog obaveza i posla i jako mi je žao zbog toga. Došao sam osam dana pred tvoj odlazak u večnost, kao da sam osetio da odlaziš. Plašio sam se susreta, a znao sam da ću uskoro ostati bez oca, kao i bez majke.

Tvoje siroče Saša", napisao je dizajner.

Preminuo otac Saše Vidića
Instagram/Saša Vidić 

Vidiću su mnogi uputili saučešće i pružili mu podršku kako bi se što pre opravio od ovog ogromnog gubitka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna