Marina Gagić je tek priznala da je još uvek nije spremna za novu ljubav, što su mnogi protumačili da i dalje pati za bivšim verenikom Darkom Lazićem, međutim, čini se da to njega ni najmanje ne dotiče. On je presrećan sa novom devojkom Barbarom Bobak i o bivšima više ne želi ni da priča.

"Obećao sam sebi da više neću da komentarišem ništa što se tiče bivših partnerki. One su te koje me u javnosti predstavljaju kao neodgovornog oca,  ja to ne radim. Nikada nisam išao okolo i pričao ružno za bivše. To nije moj stil, pogotovo što ne bih nikada ružne reči pričao za majke moje dece", rekao je Darko i istakao da je sa novom devojkom presrećan.

"Barbara je neka druga priča. Poklopili smo se u svemu, valjda se na meni vidi sreća?! Ona je devojka koja nije ljubomorna, ima jak karakter i verujte mi da ne postoji stvar koju bih u našoj vezi promenio. Mogu da kažem, s ove tačke gledišta, da je ona žena s kojom planiram decu i brak. Daće Bog da jednog dana napravimo svadbu, verujem da i ona misli isto pošto sam rešio da se oženim njom",  rekao je Darko kroz smeh, pa se Barbara nadovezala.

"S Darkom mi je prelepo. Složiću se sa svim što je rekao. Mislim da je preduslov za uspešnu vezu da partneri budu iskreni. Ako se nešto krije, laže i spletkari, normalno je da će u nekom trenutku sve to da ispliva i nastane haos" rekla je Bobakova za "Republiku", a onda je Lazić dodao:

"Svi znaju da sam bio u braku, kao i u vanbračnoj zajednici, ali nikada ni s jednom nisam pravio svadbu, sada hoću. Ako Bog da, da sve ostane ovako, Barbara će biti jedina žena s kojom ću napraviti veliku svadbu", rekao je Lazić.

Izvor: Lepa&Srećna