Milici Pavlović za Uskrs najviše nedostaju oni uz koje je odrasla. Deka Vladimir je preminuo u novembru 2020. godine, a baka ima Alchajmerovu bolest. Praznici koje su zajedno provodili sada su samo lepa sećanja, a pevačica ih pamti sa posebnom nežnošću.

"Moja baka me je kao dete naučila jednom posebnom ritualu - da se kupam u kadi punoj vode dok po njoj plutaju latice crvenih ruža. Nakon kupanja, lice sam premazivala crvenim jajetom i govorila: ‘Kako je ovo jaje crveno, tako ću ja cele godine biti rumena‘. Neverovatno je kakve su to uspomene, sećam se da sam cele godine čekala da dođe Uskrs koliko sam volela sve to. Meni kao devojčici je bilo tako posebno da se kupam u vodi punoj latica ruža. Zahvalna sam životu što sam imala detinjstvo uz baku i deku", rekla je Milica za Alo!.

Milici je jako teško pala bakina bolest, učinila je sve što je u njenoj moći, preselila je iz Leskovca u Beograd, smestila u dom i redovno je posećuje. 

"Srce i duša me bole zbog toga što me moja baka ne prepoznaje", ispričala je Milica za Story. "Mnogo je strašno kada, prilikom svakog viđanja s njom, moram da se iznova upoznajem i pokušavam da je podsetim ko sam. Da sam ja ćerka njenog sina, njena unuka. Njena Milica. Njena pevačica.", kaže tužno Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna