Iako Darku Laziću i njegovoj izabranici Barbari Bobak nisu predviđali svetlu budućnost, pre svega jer je on neposredno pre nego što je uplovio u vezi s njom, raskinuo verdibu s Marinom Gagić, s kojom ima sina Alekseja, oni su, čini se, srećniji nego ikada.  Putuju, rade, provode se i nije im problem gde su, samo dok su zajedno. Božić se provesti sa porodicama, njegovom i njenom.

"Nismo bili u mogućnosti da pomognemo ni Darkovoj mami, ni mojima, jer nismo bili tu. Inače, oboje smo veliki gurmani, a Darko je odličan u kuhinji, tako da mi je jako krivo što neću probati neki njegov specijalitet", rekla je Barbara kojoj ne bi bio problem da živi u Brestaču, Darkovom rodnom selu.

"Ne bi mi bio problem ni na Marsu da živim kada živim s njim. Brestač je lepo mesto, mirno, kuća mu je prelepa, ali možda bi nam bilo malo dosadno da smo tamo stacionirani, jer oboje volimo da zujimo svugde. A Beograd nikad nije bio opcija, niti nešto preterano radim tamo, ništa me ne vezuje za njega", rekla je za Kurir Barbara, a Darko nije skrivao koliko je zaljubljen.

"Osvojila me je tim što je ista kao ja u svakom smislu, energijom. Da sam je na kompjuteru pravio, ne bih je tako dobru isprogramirao", priznao je i on i otkrio planove za predstojeću godinu.

"Svadba ako se desi, biće megalomanska. Sa svim mogućim običajima, od jabuke, preko lažne mlade i svega ostalog! Inače, 2022. godina će biti godina za rad, rad i samo rad. Želimo da napravimo nešto, da pokrenemo neki možda i zajednički biznis, ali za to je potrebno dosta novca da se zaradi. Funkcionišemo sjajno, oko svega se lako dogovorimo i lepo nam je gde god da smo - da li u Novom Sadu, Beogradu, Gložanu ili Las Vegasu",  rekao je Darko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna