Najava da će Davor Lazić ući u novu sezonu rijaliti programa "Zadruga" izazvala je seriju napisa u medijima kao i besnu reakciju Darka Lazića.

Naime, u prvim vestima koje je objavio Pink, Davor je predstavljen kao polubrat popularnog pevača, a on sam je izjavio da "želi da izađe iz njegove senke". Takođe je izjavio kako je "i on slab na lepe žene jer im je to u krvi" pa je verovatno da će naći devojku u "Zadruzi", jer je trenutno slobodan.

Darko Lazić je šokiran ovom pričom, a za Kurir je izjavio:  "Kakav crni polubrat, o čemu vi pričate? Ne znam ni ko je taj Davor, davno je postojao neki dečko što me je pratio na nastupima kao fan i tako se predstavljao, ali to nema veze sa istinom.

Kako može da priča da se poznajemo i čujemo kada je to totalna laž?! Meni je stvarno muka više tih laži, svaki dan se pišu gluposti o meni, ali ovo je stvarno previše. Ako je odlučio da uđe u "Zadrugu" kao moj polubrat i da tako stekne popularnost, svaka mu čast. Nemam šta drugo da izjavim osim da nemam polubrata."

Darko je, inače, u poslednje vreme na meti kritika, kako zbog novog izgleda tako i zbog nove veze.

Ovo nije prvi put da se za pokojnog Milana, Darkovog oca, vezuju priče o navodnoj vanbračnoj deci. Upravo zbog toga je pevač pozvao i tim iz emisije DNK 2013. godine. Tada je raskrinkana izvesna G. S. iz Ašanje koja je tvrdila da sa Darkovim ocem ima ćerku. 

Izvor: Lepa&Srećna