Ako je verovati današnjoj kilaži Darka Lazića, mladi pevač je smršao više od sto kilograma u poslednjih par godina.

Zbog gojaznosti koja mu je ugrozila zdravlje, podvrgao se operaciji smanjenja želuca krajem 2019. godine, a onda je počela i dijeta. To je za njega bilo jedino rešenje, jer mu je zbog povrede noge u saobraćajnoj nesreći kretanje bilo znatno otežano.

I danas veoma voli da jede, ali je njegova ishrana strogo regulisana upravo operacijom želuca. "Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini", ispričao je Darko u emisiji Zvezde Granda Specijal. "Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan."

Ipak, nekih starih navika se nije odrekao: "Kad odem u restoran, naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem - jedite oči", rekao je Lazić kroz smeh.

Na kompliment kako sad odlično izgleda, uzvratio je: "Evo i ja da doživim da mi neko kaže da sam zgodan, ceo život sam bio buca."

Darko je pre operacije želuca baš mnogo jeo, a jednom je dočarao i o kojoj količini je reč.

"Volim da jedem i nemam granice. Ljudi se krste kada vide koliko mogu da pojedem. U Meku sam jeo po dva big meka, tri, četiri čizburgera, pomfrit, koka-kolu i obavezno nešto slatko. Ustajao sam iz kreveta da bih pio sok i jeo slatkiše. Čak sam stavljao čokoladu pored kreveta da imam da pojedem kada se probudim usred noći. Bilo je jezivo", ispričao je jednom prilikom za "Hit Informer" Darko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna