Pevač Darko Lazić je nedavno u žižu interesovanja došao zbog raskida sa Marinom Gagić. Mnogo turbulencija je obelžilo njihov odnos, svađe, uvrede i Marinin odlazak iz stana su se dogodili u proteklom periodu, a sada je pevač odlučio da stavi tačku na sve i da ode iz Srbije.

"Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku!", rekao je Darko Lazić i objasnio da ima već 30n godina i da želi nečim drugim da se bavi, osim muzikom.

"Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život."

Darko Lazić je objasnio da neće napustiti muziku, kao i da će nastaviti sa pevanjem, ali da će pre svega da ode iz Srbije zbog čitave gungule koja se oko njega dešava.

"Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu", objasnio je pevač i dodao da će tokom leta nastupati pretežno u inostranstvu, kao i da posle sezone planira definitivno preseljenje.

Hrvatska, Crna Gora, Austrija i čitavo primorje će biti destinacije na kojima možemo čuti poznatog folk pevača Darka Lazića.

Izvor:Lepa&Srećna