Za blistavu karijeru, Milica Pavlović je oduvek prvo zahvaljivala čoveku koji je bio njena najveća podrška od najranijih dana - deki Vladimiru, uz čiju je ljubav i brigu odrasla.

On i baka su je odgajili u malenom kući u selu Donji Bunibrod kraj Leskovca, gde je devojčica imala negu kakva bi se mogla samo poželeti. Ona je, inače, rođena u Švajcarskoj ali, kada su roditelji razveli, prešla je kod bake i deke.

Kada je samo mesec dana pre prošle Nove godine deka Vladimir umro, pevačica je to veoma teško preživela.

"Pišem, brišem... Razmišljam da li da podelim ili ne... Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati... Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E, to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir", napisala je tada Milica.

"Njemu ništa nije bilo teško - da mi pronadje profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem... Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve", napisala je ona posle dekine smrti.

Samo dva meseca nakon njegovog odlaska, odlučila je da baku preseli u Beograd i smesti je u dom kako bi joj se pružila sva nega. Tu može i da je češće posećuje.

Zbog smrti deke, svaka Nova godina je za Milicu uvek posebno emotivan trenutak i uvek ima jednu želju za Deda Mraza, koju je objavila i prošle godine: Kada sa svojim jelenima poletiš visoko i na snežnom nebu sretneš mog dudea... Reci mu da ga volim i da je besmrtan u mojim mislima. U novoj i u svim budućim godinama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna