Scene iz filma "Pevačica" u kojima Miloš Timotijević ljubi Milicu Pavlović i danas su tema o kojoj se priča, a novopečena glumica je tvrdila da je sve urađeno na prevaru!

"To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju", ispričao je Miloš za Blic.

"Kada je reditelj rekao: `E ovde bi možda trebalo da se poljubite`, nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem", objasnio je glumac.

milos timotijevic milica pavlovic
Youtube / Senorita Music 

Zato je Timotijević otišao u u režiju i rekao im: "Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca". Pitali su ga šta planira da uradi, a on nije otkrio ništa. "Samo joj recite tako", odgovorio sam im.

Tek kad su Milici to rekli, ona se opustila. Miloš kaže da su tada počeli normalno da snimaju i on ju je poljubio - smatra da je to bio trik, ali ne i prevara.

"Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno", završio je glumac.

Izvor: Lepa&Srećna