Pevačica Seka Aleksić ostvarila je sve o čemu je kao devojčica maštala. Pored uspešne karijere koja traje decenijima, svojim najvećim uspehom smatra svoju porodicu, sinove Jakova i Jovana i supruga Veljka.

Ispunjena i srećna i rođendane dočekuje s osmehom.  Tako i 41. proslavilja sa svojim najmilijima u domu u Staroj Pazovi, a pokloni od ranog jutra pristižu na njenu adresu. Iako je Seka tražila jedan nesvakidašnji poklon, za sada je dobila bukete cveća.

"Mnogo mi je važan i jedva čekam rođendan. Uvek pišem spisak želja. Proslava će biti u užem krugu prijatelja, nas dvadesetak. Poželela sam za rođendan kokoške i kokošinjac, ali nikako to nisam mogla da sklepam. Naišli smo na jednog čoveka koji to pravi i jedva čekam da to stigne. Volim životinje i selo. Ne sme niko da priđe da čisti kod njih, biću glavna za sve oko kokoški. Kao Seka Sablić u onom filmu, ko god dođe, poklanjaću mu jaja: 'Znam šta vam treba, domaća jaja'", rekla je Seka za "Blic".

Seka Aleksić ne skriva koliko je srećna u braku s Veljkom, i tvrdi da njihovu ljubav ništa ne može da uzdrma.

Instagram/Seka Aleksić Seka i Veljko slave 12. godina braka u Staroj Pazovi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna