"Evrovizija" se približava, a predstavnica Srbije, Ana Đurić priželjkuje da odnese pobedu. Kako kaže, cilj joj je da uđe u finale i ističe da je svaki rezultat uspeh.

"Verujem da bi svi bili srećni kad bih pobedila i dovela Evroviziju u Srbiju, ali za to je potrebno da se poklopi dosta toga. Ima mnogo dobrih pesama koje se takmiče... Cilj mi je da uđem u finale, a svaki dobar rezultat posle toga biće veliki uspeh za našu zemlju i mene", priča za Informer Konstrakta i otkriva da će njen nastup na Evroviziji biti nešto drugačiji nego onaj na takmičenju za srpskog predstavnika:

"Nastup neću previše menjati, jer ga je publika dobro prihvatila. Ipak, neće biti u potpunosti isti. Unapredićemo ga vizuelno i koreografski. Na Evroviziji nije dozvoljeno da ide titl, ali pokušaćemo da ljudima koji ne razumeju srpski jezik bar malo približimo tekst pesme", kaže Konstakta koju posebno raduje što je njena pesma  "In corpore sano" doprla do naroda.

"Čula sam da je naručuju na svadbama i to mi je sjajno! Očigledno je pesma uspela da dopre do naroda. Čak su i koreografiju mnogi prihvatili kao sastavni deo pesme - kaže ova umetnica.

"Suprug, deca i ja sve praznike provodimo kod bake i deke, pa ćemo i Vaskrs. Baka je naučila decu da farbaju jaja lukovinom, a ja sam zadužena za pravljenje salata i pita. Ne brojim koliko jaja ofarbamo, ali nerviram se kad ih na kraju bacamo, što je kod nas čest slučaj",  završava priču Konstrakta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna