Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić drže do tradicije i poštuju sve praznike, a Božiću se posebno raduju. Pevačica je i veoma religiozna, često odlazi u crkvu i redovno posti. Zato je i odlazak oca, koji je preminuo na Badnji dan pre pet godina, shvatila kao veliku simboliku.

"Putuj sa anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala i niko nije bio srećniji od tebe kada si saznao da je pevanje moja ljubav!", napisala je Seka koja je uprkos svemu bila srećna što je njen otac dočekao da vidi njenog sina.

"Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio večni život, mnogo vredniji od ovoga! Radovaću se i pevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu drziš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava, dušo moja! Tvoja ponosna ćerka",  poruka je koju je Seka pre pet godine uputila svom ocu.

 Seka je jako vezana za majku Ibrimu koja joj je velika podrška. Tokom odrastanja joj je bila veliki oslonac, a danas joj pomaže oko sinova Jakova i Jovana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna