Instagram pevačice Seke Aleksić je mesto na kome ona često deli pregršt zanimljivosti, saveta o roditeljstvu, ishrani, a neretko odgovara i na pitanja obožavalaca.

Kako se pevačica donekle povukla iz estradnih priča i uživa u svom raju u Staroj Pazovi, sa suprugom i sinovima, mnoge je zanimalo u kakvim je odnosima s koleginicama. Među brojnim, pomalo intrigantnim, pitanjima našlo se i ono o odnosu s Jelenom Karleušom, s kojom je svojevremeno bila u sukobu.

"Ovakvih pitanja uvek bude nekoliko, pa red je da odgovorim. Ja sam se kroz godine menjala, sazrevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanja, i tako dalje. Sa moje strane sada postoji veoma lepo mišljenje o Jeleni. Zoran (Birtašević, Jelenin prijatelj i PR) takođe mi je drag i veoma kulturan čovek. Pratimo se na Instagramu",  objasnila je Seka.

Seka Aleksić o Jeleni Karleuši
Instagram/Seka Aleksić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna