Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić godinama su se borili za potomstvo, a roditelji su postali 2016. godine. Sin Jakov postao je smisao njihovog života, a pojačanje u porodicu stiglo je u januaru 2020. godine. Dečak Jovan upotpunio je njihovu sreću, a Seka nikada nije krila da priželjkuje još dece.

"Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem, koje se bore za potomstvo, da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro", rekla je nedavno za "Premijeru" Seka a izvor blizak pevačici tvrdi da žarko želi još jedno dete.

"Seka već neko vreme samo o tome priča. To je valjda taj momenat kad joj proradi materinski instinkt, otkud znam. Prva dva puta nije išlo lako, ali je uz konsultacije sa lekarom promenila način života i trudnoće su protekle dobro. S druge strane, potpuno je uverena da će je božja milost voditi i kroz treću trudnoću i ničeg se ne plaši",  otkriva izvor za nedeljnik Svet i isitiče da i Veljko želi isto.

"Seka se posavetovala sa svojim duhovnikom i želju predala u božje ruke, pa se više ne brine. Ona se, inače, skroz promenila. Nije više žena kakvu smo znali pre deset godina, duboko je u veri i tu je našla svoj mir i snagu. Veljko je podržava u svemu i sam sanja o velikoj porodici. Hvala Bogu, u situaciji su da mogu deci da priušte lep život, bez trzavica. Sekina karijera napreduje pa se svi nadaju da će već krajem ove ili početkom naredne godine dobiti još jednog člana porodice", tvrdi izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna