Seka Aleksić i Veljko Piljikić upoznali su se 2009. godine kada je on radio kao njen telohranitelj. Priznala je da joj se odmah dopao i da je prvi korak bio njen, a ispostavilo se da su idealan par. Punih 13 godina kasnije, njihova ljubav je veća nego ikada, a rođenje sinova Jakova i Jovana ju je učvrstilo za ceo život.

Pevačica ne skriva koliko je srećna i ističe da je njen suprug jako pažljiv. Cveće joj poklanje stalno, zato Dan žena u njihovu domu nema nikakv značaj.

"U mojoj kući se baš i nije poštovao ovaj praznik jer su moja majka i baka smatrale da se ženama pažnja, ljubav i pokloni ne poklanjaju samo jedan dan u godini, već da to treba da se čini veoma često. Posebno kad je u pitanju ljubav. Nju čovek u sebi ima ili nema. Onaj ko je nema daruje poklone na Dan žena, a onaj ko je ima daruje sve svaki dan, non-stop. Tu je razlika. Ja sam tako učena i dan-danas mislim da je to zaista tačno. Nisam osoba koja slavi ovaj datum i ne verujem u njega. Veljko kupuje cveće na nedeljnom nivou. Zna da volim cveće i u našoj kući uvek u vazi stoji raskošan buket. On to redovno kupuje i donosi mi", rekla je za "Kurir" Seka koja priželjkuje proširenje porodice.  

"Ljubav je ključ svega toga. Bez ljubavi nema života, lepo je rekao otac Tadej. Ako čovek u sebi nema ljubavi, uzalud je sve. On je prazan. Imati ljubav i znati da je nesebično podelite s drugima je božja blagodet. Ni to ne zna svako. Veljko i ja se trudimo da naš brak samo napreduje, zato nesebično jedno drugome dajemo sebe. Tome učimo i naše sinove", bila je iskrena pevačica.

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna