Otkako je Ceca dobila unuka Željka u domu Ražnatovića Uskrs je poseban. Tradicionalno kuckanje jajima odvija se tokom celog dana, budući da se Veljkovom nasledniku veoma dopada ovaj srpski običaj.

"Od kada je tu unuk Željko onda se svi radujemo prazniku. Željko voli da se sa svima kuca, tako da se mi po ceo dan sa njim kucamo. Ove godine će Anastasija biti sa prijateljima na putovanju, a mi ćemo u porodičnom domu proslavljati kao što to već činimo godinama", rekla je Ceca i istakla da joj vera raste sa godinama.

"Često razgovaram sa svojim duhovnikom vladikom Stefanom, i to mi mnogo pomaže u sagledavanju brojnih životnih situacija. Nekada nam životne situacije koje nam se dešavaju izgledaju da ne možemo – Sa godinama se čovek upoznaje sa verom. Ne možete isto da percipirate veru sa pet, petnaest i trideset godina. Kao što svako od nas u tim starosnim granicama ne razmišlja isto, tako svi mi imamo drugačiji doživljaj vere", rekla je za Objektiv Ceca koja je ističe da je zahvalna na svakom novom danu.

"Bogu sam zahvalna na svakom novom danu i tome što je moja porodica živa i zdrava", rekla je Ceca koja posti punih 11 godina.

"Prvi put sam započela sa posotm 2011. nakon razgovora sa tadašnjim monahom Stefanom, a danas vladikom. Pre toga sam postila sredom i petkom. Znači već 11 godina postim svaki post, a isto to čini i moja porodica. Zavisi od dana i posta. Nekada je to na ulju, nekada na vodi. Kao što znaju svi koji poste nema tu veliki broj jela koja mogu da se spreme, a da su posta. Olakšavajuća stvar je za mene to što nisam ljubitelj slatkiša, pa ne moram da se mučim s tim", iskrena je Ceca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

.