Seka Aleksić je kraj supruga Veljka Piljikića pronašla sve ono o čemu je maštala. Zajedno su izgradili porodičnu oazu u Staroj Pazovi, u kojoj uživaju sa sinovima Jovanom i Jakovom. Pevačica je skladan odnos uspela i da izgradi sa roditeljima svog supruga, a svekrvu, kako je jednom prilikom priznala, obožava.

"Zovem je mama, makice, majko... kako kad",  rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je od Veljkove majke mnogo naučila, te da se međusobno veoma poštuju.

Zato ne čudi što svake godine, tradiconalno za drug dan Uskrsa, porodično odlaze u Negotin, gde Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag već dugo godina žive.

Baka i deka se najviše obraduju unucima, sa kojima uživaju da provode vreme, a verujemo da će tako biti i ove godine kao i prethodne kada je Seka na Instagramu objavila zajedničku fotografiju.

Svekrva Seke Aleksić
Instagram/Seka Aleksić 

Seka i Veljko su se upoznali 2009. godine kada je on radio kao telohranitelj pevačice, a ona je napravila prvi korak u njihovom zbližavanju. 

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna