Seka Aleksić nikada nije skrivala da kuburi s kilogramima i da joj nije lako da održi dobru liniju. Da se uzdrži od ukusnih zalogaja posebno je joj je izazovno jer je, kako kaže, kuvarica i domaćica.

"Za sebe često kažem da ću umreti debela i gladna, jer stalno kuburim s kilogramima. To je sastavni deo mog života i to će me verovatno uvek pratiti", priznala je Aleksićeva nedavno za "Alo!" i istakla da dijete ne dolaze u obzir.

"Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava ", kaže Aleksićeva koja sada, čini se, ima drugačije mišljenje. Kako bi smršala, rešila da ne jede ništa.

"Danas nisam jela skoro ništa! Odlučila sam da se pretvorim u lizalo, što reče jedna žena. Neće meni telo biti veće od glave. Od sada će mi glava biti veća od tela",  našalila se Seka na Tviteru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna