Iva Štrljić je već ofarbala jaja, pa istakla koliko uživa u tom običaju.

"Volim da farbam jaja, međutim ono što najviše volim za Vaskrs jeste ta neka pitoma, detinja, porodična atmosfera. Dugo sam verovala u uskršnjeg zeku i Deda Mraza. Ali sećam se i toga da su moji roditelji obeležavali oba Uskrsa, i mamin i tatin. Dva puta su dolazili gosti, sećam se mirisa kolača, mirisi najintenzivnije podsete na detinjstvo", rekla je glumica u emisiji "Premijera".

Iva je zatim otkrila šta se nalazi na njenoj trpezi na Veliki petak.

"Danas spremamo rižoto sa lignjama, imaće dobar morski šmek sa školjkama i biće dobro začinjeno", rekla je glumica i dodala:

"Ovi trenuci su takvi da se podsetimo koliko smo jedni drugima važni, širimo emociju koja će se širiti na sve naše dane, a ne samo na Uskrs".

Iva Štrljić o Uskrsu
Youtube / Printscreen/ RTV Pink Official 

Kako kaže, jaja svake godine farba u društvu najmlađih i od tradicije da to čini sa decom ne odstupa.

"Farbanje jaja uvek treba raditi sa decom, sa svojom ili sa decom svojih prijatelja. Ja volim da farbam sa decom svojih prijatelja, nije važno kako će jaje izgledati, bitno je da su ga oslikale male dečje ruke pune ljubavi", rekla je glumica.

Iako mnogi tvrde da put do muškog srca vodi preko kuhinje, Iva se ne slaže sa tim.

"Ne mislim da put do muškog srca vodi prkeo stomaka, već preko vašeg srca. Zreli ljudi koji to znaju da prepoznaju, tu vrstu odanosti", zaključila je Iva Štrjić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna