Šarmantna glumica Tamara Dragičević na Veliki četvrtak ofarbala je jaja, te je u njenom domu današnji dan, Veliki petak, dočekan sa spremnom dekoracijom na stolu.

Glumica se putem društvenih mreža pohvalila kako ove godine izgledaju njena uskršnja jaja, a odlučila se za jarke boje, te su mnogi primetili da u njenoj korpi nema crvenih jaja, iako je običaj da barem jedno jaje bude crvene boje i da ono bude čuvarkuća.

Iako te trenutke nije delila sa javnošću, mnogi pretpostavljaju da su Tamari glavni asistenti prilikom ukrašavanja jaja bili ćerka i sin.

Tamara Dragičević ofarbala jaja
Instagram/tamaradragicevic 

Glumica je, inače, nedavno govorila o tome da je porodica uvek na prvom mestu u njenom životu.

Iako joj je suprug Petar Benčina ujedno i kolega, oni razgovor o poslu ostavljaju ispred kućnog praga, dok su u domu posvećeni isključivo jedno drugom i svojim naslednicima.

"U našem životu su prioriteti deca i porodica. Naravno da o poslu pričamo, komentarišemo, da delimo iskustva. Ali nam to nije fokus kada smo kod kuće. Imamo divnu porodicu, prijatelje koji nisu iz ovog posla i razgovor sa njima nam dođe kao ventil", rekla je Tamara jednom prilikom za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna