Pevačica Katarina Živković još uvek nije pronašla muškarca pokraj kog bi poželela da provede život. Ipak, to ne sprečava njenu majku da polako priprema spisak zvanica za svadbu. Ona priželjkuje unuče, a i Kaća žarko želi da postane majka.

 "Mama pravi spisak zvanica za moju svadbu, vrlo je duhovita žena. Sve to što radi sa spiskovima je deo njenog šarma. To ne doživljavam kao presiju, već kao humor. Za početak, želi i jedno unuče, međutim, da bismo o tome prestali da pričamo, ja sam joj poklonila jednu čivavu i sada joj je ona centar sveta. Prestale smo da pričamo o bebi, privremeno sam joj okupirala pažnju. Neka ljulja kucu dok ne rodim bebu" , rekla je za "Republiku" Kaća koja smatra da je u današnje vreme mnogo teže biti roditelj nego kada je ona odrastala.

"Imam majčinski instinkt i dete je jedino što zaista želim da se desi, daće dragi bog da do toga i dođe, samo ne znam kada. U životu sam veliki deo želja ostvarila, ovo mi je jedina preostala koja je zaista ogromna. Kad sam bila mala, sve je bilo bezbrižnije, bez mobilnih telefona, bluda, razvrata i nemorala, koje gledamo na televiziji. Te negativne stvari nisu bile tako pristupačne. Sada se detetu svašta plasira i mislim da je teže biti roditelj", kaže Kaća koja je svojevremeno istakla da joj smetaju predrasude koje ljudi imaju.

"Nekulturno je pitati nekog zbog čega nema ženu. Ti koji su mene pitali za muža su nevaspitani, to je lična stvar. Nervira me kada neko postavlja pitanje vezano za decu, kako vi znate da li neko ima problem?! To je nekultura i jako je zastupljeno kod nas", bila je iskrena Katarina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna