Danijela je ispričala da se njeni naslednici Nestor (9) i Klara (6) posebno raduju farbanju uskršnjih jaja.

"Mi mnogo volimo praznike i u svakom uživamo svi zajedno i veoma svečano. Klara iščekuje farbanje jaja već mesec dana. Farbamo ih svi zajedno i to je fešta. Svako ima svoja jaja i svoj stil, a na kraju je puna korpa šarenih jaja!", rekla je voditeljka za "Lenu".

Kako kaže, i ona i njen suprug, voditelj i glumac Stefan Buzurović, potiču iz porodica gde se tradicija poštuje.

"I Stefan i ja potičemo iz porodica gde je trpeza važna. Volimo da kuvamo i da nas sto okuplja u zdravlju i veselju. Kad dođu praznici, naravno da je trpeza bogatija, ali to nam ne predstavlja teret, nego zadovoljstvo. Problem su samo sudovi posle... Ha-ha", rekla je Danijela kroz smeh.

danijela i stefan buzurovic
Instagram / lady_buzzz 

Letnje mesece porodica Buzurović provodi na imanju u Devićima, gde uzgajaju svoje voće i povrće.

"Mi smo u Devićima samo leti, a povrće sadimo samo za naše potrebe i uživamo u tome. Nema slađih krompirića od naših i boljeg luka za salatu. Evo, ovih dana ćemo otići na dva dana samo da zasadimo i jedva čekamo", ponosna je Danijela.

Krajem 2021. godine, Danijela i Stefan obeležili su devet godina braka.

"Mnogo lepih stvari nam se desilo i rado ih se sećamo. Nije nam još vreme za retrospektive. Svakog dana stvaramo našu istoriju zajedno, uz mnogo ljubavi i osmeha", zaključila je voditeljka za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna