Kortni je najpre pomenula da na društvenim mrežama često dobija komentare na račun svog izgleda, u kojima njeni pratioci aludiraju na to da se ili ugojila, ili da je u drugom stanju.

"Na društvenim mrežama stalno komentarišu 'Kortni je trudna', 'Kortni se toliko ugojila', a ja samo razmišljam kako je takvo komentarisanje nepristojno, pogotovo kada nemate pojma kroz šta osoba zapravo prolazi", rekla je u porodičnom šou programu "Kardašijanovi" Kortni Kardašijan (43) o pokušajima da dobije dete sa suprugom, bubnjarom Trevisom Bejkerom (46).

 Ona je zatim navela da ju je uzimanje lekova tokom vantelesne oplodnje "dovelo u menopauzu".

"S tim lekovima kao da su me stavili u menopauzu. Imam osećaj kao da to deluje kao kontracepcija, a ne kao pomoć da zatrudnim", rekla je Kortni.

Kortni Kardašijan Gremi
Profimedia 

Ona je dodala i da se u poslednje vreme oseća veoma loše. Kako je navela, zbog lekova koje pije hormoni joj divljaju, a pola vremena se oseća poput "ludače".

Njena mlađa sestra Kim Kardašijan nedavno je izjavila da će novi šou prikazati kroz šta sve prolaze Trevis i Kortni kako bi dobili dete.

"Mislim da kada nađeš ljubav bez koje ne možeš da živiš i i još uvek postoji šansa da s njim imaš dete - jer ona je u ranim 40-ima, onda moraš da pokušavaš. Mislim da definitivno žele život s bebom - rekla je Kim u gostovanju kod voditeljke Elen Dedženeris.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna