Uskrs, je hrišćanski praznik koji prati niz običaja, a farbanje jaja je jedan od najlepših. U njemu uživa i glumica Lidija Vukićević u čijem domu je ovaj praznik posebno magičan.

Ona se posebno potrudi oko dekoracije, ukrašavanja jaja, a njen dom tada izgleda kao prava bajka. Posebno je radosna što je to dan koji provodi sa sinovima Andrejom I Davidom.

"Jako sam radosna zbog Uskrsa, uvek se potrudim oko organizacije proslave svakog hrišćanskog praznika. Posebno volim Uskrs, tradiciju farbanja jaja, dekoraciju… Nastojim da u svojoj kući napravim pravu malu bajku", rekla je glumica za "Alo!" i dodala da će biti sa najmilijima.

"Praznik ću provesti sa porodicom i prijateljima. Najbitnije mi je da budem sa svojom decom, s kojima imam običaj da se okupim kad god su važni datumi", bila je iskrena glumica koja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako se priprema za ukrašavanje jaja.

Uskrs u domu Lidije Vukićević
Instagram/Lidija Vukicevic 

 Lidija se za Uskrs prošle godine, takođe, posebno potrudila oko dekoracije.

Uskrs u domu Lidije Vukićević instagram/vukiceviclidija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna