Serija "Igra sudbine" zakovala je gledaoce pred male ekrane, a koliko su se saživeli s junacima govori i činjenica da je pre nekoliko meseci glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića, fizički napadnut jer je u seriji zario nož u stomak omiljenom junaku Ivanu Ožegoviću.

Kada je Milica Milša, koja tumači lik Ade Kanački, u seriji završila iza rešetaka obožavaci su joj pisali pisma podrške i zahtevali da bude oslobođena. Fanovima je izostanak Ive Štrljić iz treće sezone serije šok.

"Od kada se pročulo da me neće biti javljaju mi se ljudi s takvim komentarima i mole me da kažem da je to šala. Svojim kolegama želim uspeh i radost stvaranja i ne bi bilo pristojno s moje strane da kažem da će moj nedostatak iščašiti seriju. Publika se vezala za Dijanu jer je specifična, a kako tvrde svi ljubitelji „Igre sudbine“, niko nikada nije nešto slično tome odigrao. Uloga je izuzetno lepo napisana, a ja sam se potrudila da joj dam specifičan glumački pečat jer ozbiljno shvatam svoj posao i imam čestit odnos prema njemu", rekla je Iva za Alo! koja odlazi zbog novih profesionalnih izazova koji je čekaju.

"Još pre nego što se druga sezona završila, ugovorila sam jedan veliki projekat, novu veliku ulogu. Dijanu Erski obožavam, baš zbog načina kako sam je odigrala, ljubavi publike, odličnih kritika i čak deset nagrada koje sam dobila za ovu ulogu. Dogodile su mi se nove prilike, uloge, neprestani telefonski pozivi i pružene šanse da pokažem šta još znam, da odigram i neke drugačije karaktere", bila je iskrena glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna