Danas su jedne od najpoznatijih žena u Srbiji, a nekada su bile anonimne gradske devojke. Naime, ove atraktivne dame su postale popularne otkako su se udale za muževe, koji su javnoj sceni bili poznati godinama.
Sve one su sada uspešne, a malo ko zna kako su se prezivale pre nego što su se udale.

Ana Rajković

Jedna od najpoznatijih žena fudbalera jeste baš ova dama, bivša devojka Veljka Ražnatovića, koja se pre dve godine udala za fudbalera Predraga Rajkovića. Do udaje za poznatog fudbalera Ana je bila poznata kao lepa gradska devojka, a njeno prezime je bilo Cakić.

Biljana Tipsarević

Brak Biljane i Janka Tipsarevića je jedan od najzapaženijih i najskladnijih na našoj estradi. Ona je bila sportska novinarka, a nakon udaje je postala poznatija nego ikada. Oduvek je volela modu, a ubrzo je počela da radi ono u čemu je najbolja, a to je da bude modna kreatorka. Biljana Tipsarević je napravila od svog imena i prezimena potpuni brend, pa na sam pomen njenog imena svi znaju o čemu je reč.

Jelena Đoković

Jedna od najpoznatijih žena sveta jeste ova lepa dama. Ona je udata za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a njihova veza je medijski ispraćena od, skoro, samog početka. Uplovili su u bračnu zajednicu i tada je lepa Jelena uzela suprugovo prezime, a pre toga se prezivala Ristić.

Melina Džinović

Još jedna modna kreatorka je supruga poznatog muškarca sa estrade. Melina je u dugogodišnjem braku sa Harisom Džinovićem, koji je od nje stariji 31 godinu. Poznata kreatorka sarađuje sa najpoznatijim ženama sveta, kao što su Dženifer Lopez i mnoge druge pevačice i holivudske dive. Njeno prezime pre udaje je bilo Galić.

Sonja Vuksanović

Dama koja je postala poznata javnosti po braku sa pevačem Željkom Šašićem, a još poznatija po razvodu i ponovnoj udaji za folkera Acu Lukasa. Nakon druge udaje zadržala je prezime, a interesantna stvar jeste da ona i Aca Lukas više nisu u ljubavnoj romansi.

Izvor: Lepa&Srećna