Dara Džokić u pomenutoj seriji, čija se druga sezona trenutno emituje, igra Mirteu, pomajku Vere Smiljanić, koju tumači Sloboda Mićalović.

Glumica kaže da uslovi na snimanju nisu uvek bili laki.

"Nije bilo lako danima snimati u studiju. Bilo je dana kada smo Sloboda i ja po ceo dan provodile zatvorene, i po hladnoći i po vrućini, a dodatna muka bio je i kovid, koji je tada bio u punom jeku", ispričala je Dara za "Informer" i dodala da su se njena mlađa koleginica i ona međusobno bodrile u teškim momentima:

"Bilo je naporno, ali i veselo. Boba i ja smo se mnogo smejale na snimanju. Možda je najviše smeha i bilo baš tih dana kada smo imale najviše posla. Zato smo same sebi dale nadimak 'Brze glume Srbije'".

Dara Džokić o Slobodi Mićalović i seriji Tajne vinove loze
Instagram / caj.u.pet 

Dara Džokić i Sloboda Mićalović bliske su još od 2003. godine, kada su igrale majku i ćerku u seriji "M(j)ešoviti brak".

"Bobu doživljavam kao ćerku još od serije "M(j)ešoviti brak". Imam posebno osećanje i ljubav prema njoj, i kao glumici i kao mladoj i pametnoj ženi. Sa njoj i sa Vojinom (Ćetkovićem, prim. aut.) sam sarađivala u "Tajnama vinove loze" lako i veselo. Oni su daroviti, brzi i efikasni glumci sa kojima se sve dogovaram u trenu", navela je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna