Promene u žiriju takmičenja Zvezde Granda uvek privlače pažnju javnosti, jer je poznato da su njegovi članovi često zanimljiviji od samih kandidata - pevača. Zato nije ni čudo što su se mnogi iznenadili vešću daSaši Popoviću uskoro ističe ugovor sa Grandom i da se postavlja pitanje gde će ići predsednik žirija.

Mnogo se pisalo o njegovoj promeni u karijeri još kad je prodao svoj udeo u ovom velikom projektu, jer je počeo da ulaže u nekretnine. Po drugim izvorima, Saša Popovićnećeraditi ništa novo već se sprema za penziju koju će provoditi, mahom, u svojoj kući u Opatiji.

"Meni ističe ugovor, ali nisam rekao da hoću da napustim žiri", rekao je Saša za Kurir. "Ako svi ostanu u žiriju, ostaću i ja, naravno. U Opatiju ću ići, ali ne planiram da idem nigde." Međutim, jedna važna promena je ipak u planu. Nekadašnji direktor više neće ići na audicije koje se, širom  Srbije, održavaju kad počne novi krug priprema za sledeću sezonu. 

Tu ulogu će preuzeti Aleksandar Milić Mili, koji je i nasledio od Saše funkciju direktora "Zvezdi Granda" i radi kao član produkcijskog žirija.

"U aprilu punim 68 godina, u penziji sam, šta ću ja više u tim godinama da idem po audicijama", rekao je Saša prošle jeseni za medije. "Ostaću u firmi, sve ću organizovati, ali iza kamera, ne moram više da vodim emisiju. Prijaće mi malo da se malo sklonim sa naslovnih strana. Šta to meni treba više, odoh ja da se odmaram i sunčam, da još ovo malo života provedem van medija."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna