Srpska estrada u poslednje vreme sve više ulaže u nekretnine, pa je tako i Saša Popović nedavno prodao svoje akcije u Grandu i, prema pisanju medija, kupio stanove. 

On već ima veliku vilu na Bežanijskoj kosi, gde su u komšiluku i Lepa Brena, Aleksandra Prijović sa mužem Filipom Živojinovićem, ali i mnoge druge zvezde šoubiznisa. Ipak, velelepne kuće su, nisu samo imetak već i značajan trošak, pa nije čudo što neki pokušavaju i da ih se oslobode. 

Tako je, na primer, Miloš Bojanić jedno vreme pokušavao da proda svoj mini dvorac na obroncima Fruške Gore, a onda odlučio da je povremeno iznajmljuje. Vrednost joj se procenjuje na oko 1.500.000 evra. Na isto toliko je procenjena i vila Lepe Brene i Bobe Živojinovića, dok upola manje košta obližnja kuća Prije i Filipa, kao i utočište Goce Božinovske u Surčinu.

Mnogo skuplja je vila koju je Ceca Ražnatović nasledila na Dedinju - zahvaljujući nedavnom renoviranju, sada joj je cena veća od tri miliona evra. Na vrhu liste je Vera Matović, koja je s mužem stekla kuću na prestižnoj lokaciji blizu Kuće cveća, vrednu čak pet miliona evra. 

Kako izgledaju kuće srpske estrade, pogledajte u galeriji slika.

Kurir / Aleksandar Jovanović, Kurir / Marina Lopičić Cena, u velikoj meri, zavisi od lokacije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna