Porodične fotografije koje je juče objavila Aleksandra Kovač pokazale su delić atmosfere u domu proslavljenog Kornelija Kovača. Veliki kompozitor i omiljeni muzičar uživao je u uskršnjim praznicima sa njom i ćerkom Anjom, a uz njega je i druga najveća ljubav njegovog života, Snežana.

Prva je bila Spomenka, majka tri ćerke - Aleksandre, Kristine i Anje. Ona se razvela od Kornelija, a 2006. godine je, nažalost, preminula. Pre 15 godina, muzičar je doživeo sudbinski susret. Snežanina priča o tome je predivna.

"Bilo je to drugog dana Sajma knjiga, negde pred kraj radnog vremena. Već malo umorna pomislila sam što bi bilo lepo da se pojavi Kornelije Kovač. Podigla sam glavu i ugledala ga. Uplašila sam se, prvi put u životu, svojih želja. U tom trenutku nikakvih razloga nisam imala da od svih ljudi na planeti pomislim baš na njega. Znala sam ko je on, i to je bilo sve", ispričala je Snežana jednom prilikom u intervjuu za Gloriju.

Slučaj je hteo da se venčaju baš na praznik Mladenci, 22. marta 2014. godine. Mada je Bata Kovač želeo da se to dei i ranije, Snežana je molila da se sačeka dok njena deca ne postanu zreli ljudi. Kad joj je sin upisao fakultet, a ćerka završila studije, došao je trenutak i za taj svečani čin.

"Činu venčanja prisustvovale su Batine kćerke i njegov brat Mihajlo sa porodicom, moja deca, Batini kumovi sa prvog venčanja, kao i moja kuma sa kćerkom, naši kumovi", ispričala je Snežana Kovač, a po Aleksandrinim slikama se vidi kakva prijatna atmosfera vlada u porodici.

kornelije kovac aleksandra
Instagram / aleksandrakovac 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna