Lepa Brena i Boba Živojinović ni gotovo 22 godine kasnije ne mogu da zaborave ono što im se dogodilo ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Njihov najstariji sin Stefan je otet, a pevačica se i danas svega što se dešavalo priseća s velikom zebnjom.

"U celom životu nikad mi se nije dogodilo ništa strašnije, niti bolnije. Mislila sam da ću poludeti i da nikada više neću biti normalna osoba. Molila sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam se za sve nas, ali pre svega da moje dete nema psihičke posledice", rekla je za Brena i priznala da za bol koji oseća ne postoji lek.

"Ne želim da ulazim u detalje jer je to priča kojoj nema kraja. Kada bih vam sve ispričala, svi bismo plakali i ježili se, ne bismo se osećali dobro. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući, niti krvariti. Ali ostala je duševna bol u svima nama za koju ne postoji lek. U današnoj medicini možete promeniti srce, koleno, izvaditi tromb, operisati mozak… Ali kada se psiha naruši, veoma je teško vratiti se u normalu", kazala je Brena.

Stefan se 2019. godine povukao sa scene, a o razlozima svoje odluke nije govorio, ni on niti porodica, pa se nagađalo šta bi moglo biti posredi. Brena je demantovala da su u pitanju porodične razmirice.

"Mi smo sa našom decom u fantastičnim odnosima, u to nemojte sumnjati. Postoje članovi naše porodice koji se eksponiraju, to smo Aleksandra i ja, a ostali to ne vole. Stefan dolazi, viđamo se, priprema jedan novi posao", rekla je Brena za "Blic" nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna