Lepa Brena i Boba Živojinović venčali su se davne 1991. godine. Zbog “svadbe veka“ prekinut je “Dnevnik” u pola osam, a detalji grandioznog slavlja godinama kasnije su se prepričavali. Folk zvezda blistala je u venčanici kuće “Dior”, a procenjivalo se da je svadba koštala 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo. Brena i Boba pre odlaska kod matičara zabavljali su se četiri godine.

"Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma ‘Hajde da se volimo' u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za ‘Ilustrovanu politiku' i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas", objasnila je Lepa Brena u jednom od intervjua.

"Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: ‘Gde si ti svih ovih godina?' To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video",  ispričao je Boba jednom prilikom.

Njihovu bajku, koja traje više od tri decenije, upotpunilo je rođenje sinova Viktora i Stefana. Da je Breni najveća želja bila da zasnuje porodicu, ispričao je Zrenjaninac Mirko Krlić, koji je s pevačicom imao emotivnu vezu.

"Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo - mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje... Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj", ispričao je 1985. godine svoju emotivnu priču o Breni za "Yugopapir" i "Sabor".

"I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: ‘Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama...' Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom", izjavio je on tada.

Brena i Boba neguju međusobno poštovanje, uvažavanje i bezgranično poverenje jedno u drugo, pevačica jednom prilikom priznala da je teniser jedini za koga je poželela da se uda.

"Uvek ponavljam kako se sigurno ni za koga ne bih udala da se nisam udala za Bobu. Nije lako sa mnom, ali nije lako ni sa muškarcima s ovih prostora. Teško je kada se spoje dve energične i vrlo samostalne ličnosti. I tek kada želite da prekinete sve, deca i razni znakovi pored puta opomenu vas. Moram da priznam kako su nas osim emocija i osećaja pripadnosti porodici spojile teške stvari poput smrti roditelja, kidnapovanja deteta. Prošli smo mnoge teške situacije i to je našu vezu učinilo znatno stabilnijom. Kada je dobro, svi vas vole i prijatelji su vam, a kada je teško, tek tada znate ko vam pruža reči utehe", rekla je za "Blic Ženu" Brena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna