Venčanje Nikole Pelc i Bruklina Bekama izazvalo je veliku pažnju javnosti, a raskošno slavlje, skupe haljine, nakit i glamurozna dekoracija su nešto o čemu se sve vreme priča. Svadba je održana proteklog vikenda na Floridi i na nju je potrošeno 3.5 miliona dolara. Mnogima je takva raskošnost bila neshvatljiva pa su napali bogate porodice da nemaju nimalo sluha za situaciju u svetu, te da u Ukrajini besni rat i da se mnoge porodice bore za samo jedan obrok dok se oni bahate.

Kada su se strasti malo slegle obratio se i novopečeni par i objasnili su kako su još na venčanju zamolili goste da umesto novca i drugih poklona, uplate sredstva u fond za pomoć Ukrajini.

Bruklin Bekam i Nikol Pelc donirali novac sa venčanja
Profimedia 

 "Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom venčanju. Bruklin i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i zato nismo prihvatili poklone na venčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovde", napisala je Nikola na društvenim mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna