Žene koje žele da se ostvare kao majke često su pod pritiskom okoline da što pre zatrudne. Mnogi sebi daju za pravo da komentarišu kako je neka dama trebalo da ranije ostane u drugom stanju, a nisu retkost ni pitanja u stilu "pa, dobro, da li radite na tome", "misliš li ti da rađaš", i tome slično.

Žrtva takvih situacija je i Jovana Tipšin (45) koja ne krije da priželjkuje dete, ali i da očigledno još nije došao pravi trenutak za to.

"Kad me neko pita kad će beba, ja kažem - evo u ponedeljak", našla je pevačica šaljiv način da uzvrati, piše Grand Online. Međutim, ima mnogo situacija koje uopšte nisu za smeh. Tako se našla i vrlo neprijatnoj prilici da sluša ubeđivanja jednog političara i napade na izvesnu devojku koja uopšte nije mogla da ima decu. "Bila je obolela od karcinoma, uskoro je i preminula", priča Jovana. 

Ona sama veruje da neće biti smetnji za to da ona postane mama kada bude pravi trenutak. Međutim, i ako se to ne dogodi, kaže da je zahvalna na svemu što već ima u životu.

"Ja mislim da mogu da ih imam, ali ja kad budem spremna i ako Bog da, ja ću biti majka. Ako bude biće, ako ne, hvala Bogu i na ovome što imam. Dosta je žena koje žele, a ne mogu", napomenula je Jovana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna