Otkako je serija "Zabranjena ljubav" okupljala gledaoce ispred malih ekrana prošlo je dvadeset godina. Jedna od najinteresantnijih priča od kad postoje telenovele bila je mnogima omiljena, a glavni junaci Žade i Lukas imali su ljubav koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Uloga mlade Žade pripala je glumici Đovani Antoneli (46), dok je ljubav njenog života Lukasa igrao Maurilo Benisio (50). U stvarnom životu dogodilo se isto što i u seriji - par se strasno zaljubio. Da situacija bude komplikovanija, ona je bila u braku sa biznismenom Rikardom Medinom, kojeg je upoznala u srednjoj školi, a on u ozbiljnjoj vezi s glumicom Karolinom Feraz.

Đovana i Maurilo nikada nisu želeli da govore o privatnom životu. Zajednički život su otpočeli 2002. godine, a dve godine kasnije i raskinuli. Ubrzo su shvatili da jedno bez drugog ne mogu, pa je usledilo pomirenje. Što više su želeli da sakriju privatni život, interesovanje medija i javnosti bilo je veće. Paparaci su ih pratili u stopu, pa je 2004. godine Žade sa suprugom doživela saobraćajnu nesreću.

Okrivila je fotoreportere za sve, a u bolnici se saznalo da je u drugom stanju. Par je 2005. godine dobio sina Pijetra, ali su se već nekoliko meseci kasnije rastali, s objašnjenjem da su razlike između njih nepomirljive.

Đovana je bila ponovo zaljubljena i to u američkog biznismena Roberta Lokasija. Njih dvoje su se ubrzo verili, ali su se razišli četiri meseca kasnije. Glumica je doživela još emotivnih razočaranja,  pre nego što je upoznala režisera Leonarda Nogueiru, sa kojim je u oktobru 2010. godine dobila bliznakinje Antoniju i Sofiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna