Vest da je napadnut Instagram profil Konstrakte i da su hakeri ovladali i njime i Fejsbuk profilom grupe Zemlja gruva! sa kojom ona nastupa danas je uznemirila mnoge. Neki se pitaju da li je ovo bio ciljani napad da se uzdrma pevačica koja će predstavljati Srbiju na takmičenju Pesma Evrovizije.

"Profili su hakovani za to što sam ja neviđeni mag za mreže, pa sam kliknula na lažnu verifikaciiju", objavila je Konstrakta na Instagram nalogu "Zemlja gruva!" koji regularno radi. "Pokušaću da ih vrtim, ako ne, vidimo se na nekom drugom", dodala je pevačica, upozoravajući da su hakovani profili i dalje aktivni, ali da im više ne pripadaju. 

Konstrakta se ne libi da bude ironična na svoj račun, ali to što je uradila može da se desi svakome  ukoliko u nekom trenutku popusti koncentracija. Naime, ako vam stigne poruka da je "neko drugi pristupio" vašem profilu i da hitno treba da verifikujete nalog, ne žurite sa akcijom.

Sve poruke u kojima neko traži lozinke i druge pristupne parametre mogu biti krajnje sumnjivi.

konstrakta
Instagram / zemlja_gruva 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna