Široke pantalone su ušle u modu na velika vrata još prošle sezone, ali i 2022. godina pripada njima. Nije lako izaći na kraj sa ovim trendom, naročito ako je reč modelima od debljih materijala, kao što su farmerke. Ipak, influenserke nipošto ne odustaju od atraktivnih širokih nogavica, a i Tamara Kalinić je jedna od njih.

Atraktivna Srpknja je upravo pokazala jedan fantastičan model za koji je dobila mnoštvo komplimenata. Sive pantalone sa belim prugicama nosi u kombinaciji sa belom kratkom košuljom i jarkožutim patikama. Pojas je tačno na struku, a širi deo počinje tek od donje linije džepa, zahvaljujući dubljim faltama.

tamara kalinic pantalone
Instagram / tamara 

Proleće i leto su idealna godišnja doba za ovakve pantalone, jer možete da odaberete tanke tkanine koje lepo padaju. Da bi figura ostala skladna, najbolje je da gornji deo bude uzan ili kratak - isprobajte bodi majice sa širim bretelama ili kratke košulje slične Tamarinoj.

Ako ipak želite da prekrijete struk, potražite tunike koje će u donjem delu biti prozirne ili od mrežastih materijala koji su trenutno u modi. U zavisnosti od građe, izaberite pantalone koje imaju proštepane falte ili nacigovane delove kod pojasa. Razne modele možete videti u galeriji slika, odabrali smo ostvarenja poznatih modnih kreatora.

Promo / net-a-porter Moda za 2022.

Izvor: Lepa&Srećna