Kad je 31. januara Rijana otkrila da je trudna, verovatno niko nije očekivao da će pevačica šetati golog stomaka po svim svetskim metropolama - Los Anđelesu, Njujorku, Milanu, Parizu... Juče je osvanula i na naslovnoj strani američkog izdanja magazina "Vog", u provokativnom kombinezonu od crvene čipke, bez donjeg veša.

U intervjuu za taj list, otkrila je datrudnoću uopšte nije planirala. "Ne bih rekla da smo je planirali, ali svakako nismo ni bili protiv nje", objasnila je odnos koji ASAP Roki i ona imaju prema bebi. "Uopšte ne znam kad sam u ovulaciji, ne pratim to. Samo se dobro zabavljamo i tako se to desilo. Na testu se pokazala i druga crta, pa sam ga istog trenutka pozvala i pokazala mu. Sledećeg dana smo otišli kod lekara i tako je počelo naše veliko putovanje."

Rijana otkriva da stalno trpi kritike otkako je objavila da je u drugum stanju. Na društvenim mrežama su mnogi šokirani njenim stilom oblačenja za koji kažu da "nije za trudnicu".

Pevačica redovno nosi providne haljine i kratke bluze, stomak joj je skoro stalno vidljiv. "Kad sam otkrila da sam trudna, rekla sam sama sebi - ne dolazi u obzir da kupujem na trudničkom odeljenju. Izvinjavam se, ali ja volim da se doterujem. I toga neću da se odreknem samo zato što mi se telo menja."

Nada se da će žene uspeti da redefinišu šta se smatra "pristojnim" za trudnu ženu. "Moje telo upravo radi zadivljujuće stvari i odbijam da se toga stidim. Ovo treba da bude vreme slavlja. Zašto biste krili trudnoću?", pita Rijana.

Ipak, ona priznaje da se plaši kad sluša priče drugih žena koje se bore sa porodiljskom depresijom. Boji se da će se osećati van svake kontrole u emocionalnom smislu kad se bude porodila. Što se tiče plana za porođaj, priznaje da bi volela da okupi sve svoje prijatelje i porodicu, mada kaže da bi restrikcije zbog kovida mogle da ovu ideju osujete.

Rešena je da i dalje vodi svoje milijardersko carstvo i kad postane majka. "Ravnoteža mi je oduvek jedan od najvećih izazova. Moja majka je odgajila nas troje, a imala je mnogo manje nego što ja imam", tvrdi lepotica sa Barbadosa.

Profimedia Pevačica je ostavila partnera pred sam porođaj

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna