Vreme je da konačno pretresemo prolećnu garderobu i proverimo šta nam nedostaje da zablistamo u najmodernijem izdanju. Modna klasika i dašak trendova - to je ono što većina žena priželjkuje u svom ormanu. Najbrži pregled hit komada i kratku šoping listu daje Tamara Kalinić, jedna od najlepše obučenih Srpkinja koja ove godine nije propustila nijedno važno modno okupljanje.

Pred odlazak na novu "fešn" destinaciju, popularna influenserka je na svom Instagram profilu predložila deset vrlo nosivih i popularnih komada odeće.Odelo je, sigurno, na prvom mestu liste želja poslovnih dama a Tamara sugeriše da bude u modernoj, roze nijansi.

I sako i pantalone, naravno, možete nositi odvojeno jer će se krojem i tonom uklapati uz sve neutralne nijanse. Bela košulja je ponovo u prvom planu, a uz nju ovog proleća morate imati i plavu sa prugicama, odličnu za kombinovanje i sa farmerkama, ali i sa klasičnijim suknjama i pantalonama. Ako ste vrlo smeli, takva košulja ima i varijantu mini (vrlo mini!) haljine.

tamara kalinic roze odelo.jpg
Promo / net-a-porter 

Najlepša crna haljina koju Tamara nosi je nešto izazovnija ove sezone, ali činjenica je da je upravo ovaj model očarao čak i holivudske zvezde poput Emi Votson. Za konzervativnije, tu je i crna haljina zatvorenog dekoltea, sa zanimljivim "puf" rukavima.

Za svežija jutra i večeri, naravno, morate imati i nekoliko džempera a koji su modeli i boje u trendu pogledajte u galeriji slika!

Instagram / tamara, Promo / net-a-porter, Promo / net-a-porter Haljine, džemperi i košulje po izboru srpske influenserke.

 Izvor: Lepa&Srećna