Slip haljina je glavni modni trend koji vlada na Instagramu, Pinterestu, Jutjubu - bukvalno svuda! Ako ste hladne dane proveli u džemper haljnama, a početak proleća u uskoj, rebrastoj trikotaži, vreme je da se pripremite da budete razgolićene. Nemogući zahtevi se postavljaju pred ženama - da stomak bude ravan, dekolte besprekoran, ruke fantastično zategnute.

Slip haljina je, baš kako joj ime kaže ("slip" - kombinezon, na engleskom), najviše slična donjem vešu u kojem boravimo bez odeće samo kad smo u intimnom okruženju. Međutim, novi trendovi su još pre nekog vremena "izneli" veš na ulicu, pa se nose brushalteri ispod raskopčanih sakoa, a gaćice proviruju i iznad i ispod pantalona i šortseva.

Sve to nije razlog da od slip haljine u startu odustanete, već možete potražiti načine da je nosite u skladu sa svojim godinama i prilici za koju se doterujete. 

Ako želite da malo prikrijete ruke, iskoristite aktuelni trend "puf" rukava. Idealne su bluze na kojima je top pripijen uz telo, na primer, od streč tkanine ili "žabica".

Haljina3 TikTok/shrutislookbook

Ruke i dekolte možete kamuflirati pomoću svilene košulje. Ovaj materijal se odlično uklapa uz haljinu, a evo kako možete da haljinu zanimljivo vežete na leđima.

Haljina1 TikTok/shrutislookbook

Ako nemate savršenu liniju, možda je rešenje lagani svileni ogrtač preko haljine - pogledajte ovu kombinaciju!

Haljina2 TikTok/shrutislookbook

Izvor: Lepa&Srećna