Ana Mihajlovski se nedavno pojavila na koncertu Marije Šerifović i oduševila sve svojom mladalačkom pojavom. Mnogi su se upitali šta je sve promenila na sebi budući da izgleda mlađe i lepše nego ikad.

Pamtimo je kao platinastu, "peglanu" plavušu iz vremena kad je vodila takmičenje "Ja imam talenat", a tad je delovalo i da ima malo korigovane usne. U jednoj od sledećih "reinkarnacija" se pojavila ošišana sasvim kratko, sa pepeljastim pramenovima i žestokom šminkom pod kojom je delovala mnogo starije. Sada Ana ima dugu kosu sa blagim loknama, u smeđoj boji, a na koncertu se pojavila bez imalo šminke na licu. Izgleda kao devojčica i svi se pitaju da li koristi botoks ili je reč o nekom fantastičnom kozmetičkom tretmanu.

"Izgleda prelepo", "Ko joj radi estetske intervencije", samo su neki od komentara i pitanja koji su ispunili društvene mreže. Ana ne voli da priča o tako ličnim temama, ali kad su pre nekoliko godina svi "graknuli" o njenim estetskim operacijama, osetila je potrebu da odgovori.

Tada je na svom Instagram profilu objasnila da je imala izuzetno ozbiljan problem sa devijacijom nosa i da je uspevala da diše samo oko 20 odsto na nozdrve. Takođe, na fotografijama je zapažala asimetriju na licu, jer je nos bio malo pomeren u stranu, pa je operacijom rešen i jedan i drugi problem. "Lomljenjem je nos izgubio na veličini, a ionako je bio mali. Da li je bio savršen? Ne, naravno da nije i pravo da vam kažem ni sada nije savršen, ono je bar bilo moje nesavršenstvo!", iznela je Ana. Njena želja je da njena ispovest "odvuče" bar jednu devojku od noža.

Ani žene zavide i na predivnom osmehu, ali ona kaže da je - od intervencija - radila samo izbeljivanje zuba. Naglašava da se pokajala za svaku sitnicu koju sam uradila, a njen savet je da se svi posluže šminkom ako žele da budu malo drugačiji.

"Šta god da uradite na sebi nikada neće biti dovoljno dobro, tako da je najbolje da ostanete svoji i negujete svoj organizam i lice. Naše nesavršenosti su deo nas i umesto što pokušavamo da se ukalupimo, možda je bolje da radimo na sebi kako bi prihvatili sve ono što i jesmo, jer sreća, čini mi se, ne dolazi od savršenih usana niti obrva, ponajmanje od manjeg nosa. Učite na tuđim greškama, jer popravki nema. P.S. I da, nos mi je opet kriv!", završila je Ana. Njene transformacije pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Voditeljka izgleda mlađe i lepše nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna