Jedna od najpoznatijih pevačica Rijana nalazi se na Forbsovoj listi milijardera za 2022. godinu, iako je ona najbolje rangirana muzičarka, na njoj se nije našla zbog zarade od pevanja, najviše novca je zaradila od svoje kozmetičke linije.

Pevačica je prošlog avgusta postala milijarderka, a na Forbesovoj listi nalazi se na 1729. mestu sa vrednošću od 1.7 milijardi dolara. Njeno bogatstvo u velikoj meri čini kozmetička linija, koja je 2020. godine ostvarila prihod od više od 550 miliona dolara. Rijana je ujedno i prva osoba sa ostrva Barbados koja je dospela na Forbesovu listu.

Svaki korak atraktivne pevačice paparaci prate u stopu, a njeni obožavaoci sa nestrpljenjem očekuju maj kada će se poroditi.
"Vrlo sam ozbiljna kada je moje prvo dete u pitanju. Vrlo ozbiljno ću se posvetiti majičinstvu. Iskreno, biću od onih psiho mama koje samo pričaju o deci i svaki sekund provode sa njima. Ako nešto loše kažeš o mojoj deci - gotov si", rekla je Rijana u intervjuu za "Glamur".

Profimedia Pevačica sa Barbadosa prva je miliarderka sa tog ostrva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna