Nema žene koja se neće zagledati u sliku Monike Beluči (ni muškarca, naravno, ali to sad nije tema). Ono što se traži, to je odgovor na pitanje svih pitanja - kako uspeva da izgleda tako privlačno, kad se zna da ne drži dijete i ne ide na plastične operacije.

Njena tajna je vrlo jednostavna, a krije se iza tri reči: crno, crno i crno. "Ja više volim da jedem pastu, nego da nosim veličinu 0", rekla je glumica jednom prilikom, a modnim brendovima koji su izmislili ovu podrugljivu oznaku na najmanjim modelima ostaje samo da se postide.

Zato ona ne drži dijetu, ali ume da se obuče tako da mali višak prikrije. Bujna Italijanka dobro poznaje moć svoje lepote, kojoj godine nisu ništa oduzele. Ona se ne libi da obuče crveno, a ni da se razgoliti za potrebe filma.

Međutim, za svakodnevnu šetnju, zakopčala se do grla, a nosi svoje omiljene crne "zvoncare" koje izdužuju figuru. U crnom kaputu, stegnutom u struku, i dalje privlači poglede kao magnet. Uverite se i sami!

Profimedia Moderna u crnim pantalonama i kaputu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna