Ela Dvornik posvećuje mnogo pažnje svom izgledu, a uz upornu dijetu i trening sad se odlučila i na stomatološke estetske korekcije. Popularna blogerka i ćerka poznatog muzičara Dina Dvornika još nije saopštila armiji pratilaca da li će staviti navlake, ali svi očekuju da o detaljima nešto više kaže na svom Jutjub kanalu ili Tiktok profilu.

Za sada, podelila je samo snimak svog stanja na četvrti dan od početka rada na zubima, a muke s anestezijom nasmejale su i nju i njene fanove. Kao što znaju svi koji su primili anesteziju za neki od prednjih zuba, satima posle anestetika nemate nikakav osećaj u usnama Zato se i Ela namučila da popije malo pića. Nije se to moglo ni pomoću slamčice, pa se prilično ispolivala.

Ela dvornik pije iz slamčice Instagram/elladvornik

Ipak, ostala je nasmejana i šarmantna, a njeni pratioci upravo i vole kod nje spontanost i iskrenost s kojom je o svemu tome pričala.

Ela nije krila ni kad je operisala grudi i ugradila implante, a kako kaže - ima viziju kakvo telo želi i radi sve što može da do njega i stigne. Mada ima samo 31 godinu, redovno koristi botoks, a u teretanu ide bukvalno svakog dana. Godinama nije jela dovoljno, a onda je shvatila da je rešenje u kombinaciji dobro odabranog jela i dovoljne količine hrane, kao i svakodnevnog vežbanja. Sada konačno ima tu figuru koju je priželjkivala, a uskoro ćemo videti i kakve zube želi...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna