Rijana je potrošila skoro 14 miliona dolara na luksuznu kuću na Beverli Hilsu, u istoj mirnoj ulici u kojoj živi ser Pol Makartni, a podstanar je Madona koja se tu sklonila od pandemije kovida.

O kući trudne lepotice sa Barbadosa moglo bi se dugo pričati, ali sada je pažnju privukla njena garderoba veličine komfornog stana u kojem je sve spakovano u staklene ormane. San svake žene, rekli bismo!

Haljine, kompleti, kaputi, ali i cipele i tašne, sve je lako dostupno i vidljivo, ali i zaštićeno od prašine i prljanja. Igra crnih ramova i belih zidova usklađena je sa estetikom cele kuće, a sami garderoberi deluju svedeno pa kreacije bolje dolaze do izražaja.

Svaka žena, poznata je šala, ima dva problema sa obućom i odećom - nema šta da obuče i nema gde da drži stvari. Možemo samo da zamislimo koliko su ovi problemi veliki za sve one koji, zbog prirode posla, moraju da se presvlače i doteruju i po nekoliko puta dnevno, ii budu atraktivni za nastupe na sceni. Zato su garderobe glumica, pevačica, voditeljki prava mala carstva, pa zavirite i vi u njih - uvek dobro dođu ideje, makar u pogledu rasporeda fioka, izbora boja ili materijala.

Profimedia Silvester Stalone sa suprugom, Selena Gomez, Hajli Biber i njen muž Džastin, samo su neki od zvezda u čije garderobe možete da zavirite!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna