Petar Grašo oženio je 15 godina mlađu Hanu Huljić, a iako je venčanje privuklo puno pažnje, javnost i dalje najviše kopka kako se oseća njegova bivša partnerka Danijela Martinović. Oni su se rastali malo pre nego što je Petar uplovio u vezu s ćerkom Tončija Huljića, pa su mnogi zaključili da je upravo on bio incijator raskida.

Međutim, Dino Rađa, koji je pevaču bio kum na venčanju, iznenadio je izjavom da je zapravo Danijela ostavila Graša. To je celu situaciju obojilo drugim tonom, a Danijela je ostala dostojanstvena i nije ni najmanje pokazivala da pati. Pevačica se sada prvi put oglasila nakon što joj se bivši oženio - iz njene zagonetne izjave se naslućuje da je vreme učinilo svoje.

"Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena ", rekla je u intervjuu za Story. hr Danijela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna